SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’li minik öğrenciler 29 Ekim’i coşkuyla kutladı

Bu haber 03 Kasım 2021 - 18:49 'de eklendi.

Özel Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku içerisinde kutladı

BÜTÜN öğrencilerin ve velilerinin katıldığı program, büyük bir katılımla gerçekleşti. Şiirler ve şarkılar söyleyen minik öğrenciler, büyük beğeniyle izlendi. Törende günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan Kurum Müdürü Büşsra Haksever, “Öğrencimizle birlikte coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 98.yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşunda emeği geçen bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

98 YIL önce kurulan bu Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için buradaki öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte söz veriyoruz. Programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve minik yürekleriyle bize büyük bir coşku yaşatan sevgili öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bu programlara Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak yoğun bir şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.