SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş yaza ’merhaba’ dedi

Bu haber 18 Mayıs 2022 - 5:35 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin 2 katlı eğitim kampüsünün bahçesinde ‘Yaza Merhaba’ dedi.

MİNİKLERİN doyasıya eğlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Yaz mevsiminin özelliklerini yansıtan meyve ve sebze ikramında bulunurken, çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlenen minikler, finalde müzik eşliğinde dans ederek partiyi renklendirdiler. Kreş Müdürü Büşra Haksever, erken kayıt döneminin de başladığını açıkladı.

‘ÇOK EĞLENCELİ SAATLER GEÇİRDİK’

HAKSEVER, yaptığı konuşmada, “Eğitim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde güzel bir eğitim-öğretim yılını geride bırakmanın mutluluğuyla kreş öğrencilerimizle ‘Yaza Merhaba Partisi’ düzenledik. Okulumuzun bahçesinde eğlenceli oyunlar ve yarışmalarla gerçekleştirdiğimiz ‘Yaza Merhaba Partisi’nde çok eğlenceli saatler geçirdik” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.