SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş sosyal etkinliklere önem veriyor

Bu haber 30 Ocak 2021 - 11:29 'de eklendi.

MURATBEY Mahallesi’nde faaliyet gösteren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi, sosyal faaliyetlere önem veriyor. Bu kapsamda kreşte eğitim alan minikler önceki gün ‘elma şekeri’ yapmayı öğrendiler. Uygulamalı olarak gösterilen derste, yapılan elma şekerleri, daha sonra afiyetle yendi. İyi bir okul öncesi eğitimin akademik başarının yanı sıra sosyal etkinlikler yoluyla oluşacağının bilincinde olduklarını belirten Kreş Müdür Aysel Yegül, bu doğrultuda birçok etkinliğe önderlik ettiklerini, oluşturulan kulüplerde sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile öğrencilerin desteklendiğini söyledi.

KREŞ EĞİTİM SÜRECİNİN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN BİRİ

ANNEM Kreş’de gerçekleştirilen farklı öğretim faaliyetleri ile öğrencilere akademik donanımlar kazandırılırken, diğer bir yandan onların toplumsal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini destekleyecek çeşitli eğitim programları uygulandıklarını belirten Yegül, sosyal etkinliklerin kreş eğitim sürecinin vazgeçilmezlerinden biri olarak devam ettiğini belirtti. Bu tür sosyal çalışmalarda, öğrencilerde güven ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya ve beceriler kazandırmayı amaçladıklarını belirten Yegül, öğrencilerinin bilinçli bireyler olarak hızla değişen dünyada yer almalarına fırsat oluşturduklarını belirtti. Annem Kreş İrtibat No: 0 552 278 36 96

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.