SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş, kayıt döneminde sizleri bekliyor

Bu haber 15 Temmuz 2021 - 5:33 'de eklendi.

Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi, verdiği eğitim ile kreşler arasında farkını hissettirmeyi başardı. Yeni dönem yeni öğrencilere yenilenmiş bahçe dekorasyonuyla eğitim hayatına devam eden kreşe ilgi bir hayli fazla… Yoğun bir ilgi gördüklerini kaydeden Kreş yetkilileri: “Verdiğimiz kaliteli eğitim kısa sürede kendisini göstermeyi başardı. Okulumuz bu süre zarfında ilçenin en çok bilinen kreşlerden birine dönüştü. Erken kayıtlarda önemli fırsatlar sunuyoruz” diye konuştu. Muratbey Mahallesi’ndeki hizmet binasında eğitim öğretim hayatına başlayan Annem Kreş ve Güdüz Bakımevi’nde 0-2, 3-4, 5-6 yaş gruplarına eğitim veriliyor. Bilgileri yaşayarak öğretirken, eğlenmeyi sağlayan kreş, öğrencilerinin kendine güvenen, sosyal, duyarlı ve başarılı bireyler olması için yoğun çaba sarf ediyor.

BİRÇOK ETKİNLİK YAPILIYOR

Kültür, değer, müzik, dans, jimnastik, resim-seramik ve taş boyama, satranç, drama eğitimlerinin yer aldığı Annem Kreş’te dikkat gelişimi, denge gelişimi, dil ve konuşma becerileri, duygusal bütünleme, görsel algı, ince motor becerileri, kaba motor becerileri, işitsel algı, kavram gelişimi, akıl yürütme becerileri, motor planlama becerileri, matematik, fen bilimleri eğitimi, spor ve dans eğitimleri, uygulamalı müzik eğitimler, organik bahçe etkinlikleri, sağlık-hijyen eğitimleri, belgesel sınıfı, kostüm odaları gibi geniş bir alanda eğitim hizmet sunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.