SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Annem anılarımı çöpe attı’

Bu haber 05 Ocak 2019 - 14:49 'de eklendi.

Şarkıcı Koray Avcı, kendisine istek parça için gönderilen kağıt peçeteleri biriktirdiğini, ancak annesinin bunları fuzuli görüp çöpe attığını söyledi.

Koray Avcı, Ankara’da Jolly Joker’de dinleyicilerin karşısına çıktı. Konser sırasında kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Avcı, “Benim bir tarzım yok. Ne popçuyum, ne türkücü, ne rockçı. Benimkisi aile içinde çalınıp söylenen kulağa hoş gelen müzik. Verdiğiniz paranın cebinizden çıkıp ruhunuza iyi gelmesini sağlıyoruz, hepsi bu” dedi.

Şarkıcı, kendisinden istekte bulunan hayranlarına esprili bir cevap verdi: Eskiden beri istek yazan kağıt peçeteleri biriktiririm. Ama annemin fuzuli gördüğü şeyleri atma gibi bir huyu var. Lafı uzatmayayım, kıssadan hisse annem anılarımı çöpe attı. Yeniden biriktireceğim inşallah. Bu yüzden bol bol istek yapabilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.