SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anne ve anne adaylarına ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ eğitimi

Bu haber 10 Mart 2023 - 1:12 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği içinde düzenlenen “En İyi Narkotik Polis Anne” projesi kapsamında kursiyerlere eğitim verildi.

ÜLKE ve topluma maddi ve manevi anlamda büyük zararlar veren uyuşturucuyla mücadelede başarının ancak toplumunun tüm kesimlerini kapsayacak etkin bir mücadele ile mümkün olacağını vurgulayan yetkililer, “Kolluk kuvvetlerimiz uyuşturucuyla mücadele konusunda başarılı çalışmalar yürütmekteler. Ailelerin ve gençlerimizin bu konuda bilinçlenmelerini çok önemsiyoruz. ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılmasını hedefliyoruz” dedi.

TEK bir evladın dahi uyuşturucu batağına düşmemesi için tüm kurumları, yerel yönetimleri, sivil toplum kuruluşları ve aileleriyle devlet ve milletin el ele tam bir dayanışma ve seferberlik ruhuyla hareket etmesi gerektiğini vurgulayan yetkililer, “Konuya ilişkin operasyonel faaliyetleri kararlılıkla sürdürmenin yanı sıra vatandaşlarımızın konu hakkında bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının artırılmasına yönelik birçok eğitim faaliyetini de kesintisiz devam ettiren kolluk birimlerimizi kutluyoruz. Bu önemli konuya hassasiyet göstererek eğitimlere katılan tüm anne ve anne adaylarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.