SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anne kedi yardım istedi, kuyuya düşen yavrusu böyle kurtarıldı

Bu haber 18 Nisan 2024 - 0:01 'de eklendi.

Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan bir binanın bahçesindeki kuyuya düşen yavru kedi, miyavlayarak yardım istedi. Olaya tanık olan bina sakinleri, harekete geçerek kurtarma operasyonuna başladılar.

SAAT 12.00 civarında yaşanan olayda, yavru kedinin miyavlaması üzerine kadınlar kolları sıvadı. Esma Aslan, eline aldığı temizlik fırçasıyla kurtarma operasyonuna liderlik etti. Fırçayı kuyunun içine sokarak yavru kediyi tutmaya çalışan Aslan, bu sırada anne kedinin de yardımıyla başarılı bir şekilde yavru kediyi kuyudan çıkardı. Anne kedinin, yavrusunu ağzıyla tutarak yardım etmesi, duygusal anlar yaşattı.

KURTARMA operasyonunun başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte, bina sakinleri sevinçle birbirlerini kutladılar. Yavru kedinin kurtarılma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

OLAYIN ardından bina sakinleri, anne ve yavru kediyi veteriner kontrolünden geçirerek sağlıklarının kontrol edilmesini sağladılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.