SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anlamlı yarışmalara, anlamlı ödüller

Bu haber 16 Haziran 2022 - 20:04 'de eklendi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü, 24 Kasım Öğretmenler Günü, 18 Mart Çanakkale Zaferi temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları planlandı. Planlanan yarışma ve etkinliklere öğrenciler anlamlı, bir o kadar da yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin kaleme alıp sergiledikleri eserler Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyon tarafından incelendi ve dereceye giren öğrenciler tespit edildi.

YIL boyu gerçekleşen yarışmalar için eğitim öğretim yılının sonunda Torbalı Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ve Şube Müdürü Abdulrezak Kaldan dereceye giren 32 öğrenciye ödüllerini verdi.

ÖDÜL törenine katılan öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Sayın Öter, bütün öğrencilere başarı diledi. Öğrenci ailelerini de destekleri ve bilinçli rehberlikleri için tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ise öğrencileri bu günlere getiren öğretmenlere, yarışmaların düzenlenmesinde emeği geçen okul ve idarecilere, geleceği şekillendiren bütün eğitim camiasına, velilere ve öğrencilere tebrik ve teşekkürlerini iletti, başarıların artarak devam edeceği mesajını verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.