SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anlamlı günde şehit annesine vefa ziyareti

Bu haber 13 Mayıs 2026 - 1:20 'de eklendi.

Torbalı’da Anneler Günü dolayısıyla yürekleri ısıtan bir ziyaret gerçekleştirildi. Torbalı Sosyal Hizmet Merkezi ekipleri, şehit Kadir Altuntaş’ın annesi Şükran Altuntaş’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek yalnız olmadığını hissettirdi.

HASTANEDE MORAL VEREN ZİYARET

TORBALI Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Şükran Altuntaş’a yapılan ziyarette, ekipler tarafından çiçek takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada, şehit annesine geçmiş olsun dilekleri iletilirken her zaman yanında olunduğu mesajı verildi.

“ŞEHİT AİLELERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

ZİYARETE katılan görevliler, şehit ailelerinin toplumdaki önemine dikkat çekerek, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri her zaman baş tacımızdır. Anneler Günü vesilesiyle Şükran annemizin yanında olmak istedik” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

ŞEHİT annesi Şükran Altuntaş ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini yalnız bırakmayan ekiplere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.