SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anketörler nabız yokluyor!

Bu haber 26 Kasım 2022 - 10:31 'de eklendi.

Genel seçim sürecinin giderek daraldığı ülkemizde, Torbalı’da da anketörler çalışma yapıyor. Çeşitli araştırma şirketlerinin markaja aldığı ilçede anketörler, seçmenin nabzını yokluyor

TÜRKİYE cumhurbaşkanını belirlemek için en geç 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak. 130 bini aşkın seçmenin sandığa gideceği ülkemizde, heyecan her geçen gün artıyor. Her seçim öncesi olduğu gibi bu dönemde de toplumun ve siyasi partilerin kulak kesildiği araştırma şirketlerinin mercek altına alırken, anketörler bölge bölge çalışmalarını yürütüyorlar.

ARAŞTIRMA şirketlerinin seçmenin nabzını tuttuğu Torbalı’da sonuçların kamuoyuna duyurulacağı belirtilirken, kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren Torbalılılar, verdikleri yanıtlarla siyasi partilerin de yol haritasını belirleyecek.

GÖREVLENDİRİLEN anketörlerin gerek telefonla gerekse birebir gezdiğini aktaran yetkililer, Küçük Menderes Havzası’nın içerisinde yer alan Ödemiş, Tire, Bayındır, Selçuk, Kiraz ve Beydağ gibi ilçelerde çalışmaların yoğunlaştığını hatırlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.