SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anavatan Partisi İlçe Teşkilatı kongre yaptı

Bu haber 13 Haziran 2023 - 10:24 'de eklendi.

80 darbesi sonrası tek başına iktidar olan Anavatan Partisi, en son yaptığı kongrede Torbalı ilçe başkanını seçti.

OYLARIN tamamını alan Şerif Güler’in tek aday olduğu kongrede ilçe başkanlığa seçildi. 1980 darbesi sonrası Turgut Özal’la tek başına iktidar olan parti, 1993’ten sonra koalisyon hükümetleri içinde yer almıştı.

İLÇE binasında gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongre Divanı’nın oluşturulmasından sonra kürsüye gelen Aday Şerif Güler, Özal’ı saygı ve şükranla andı.

TÜRKİYE’NİN dış politikada ve ekonomik alanda bir çıkmaza sürüklenmek istendiğini, ancak devletin bu girişimleri bertaraf edecek güçte olduğunu söyleyen Güler, “Büyük önderimiz Atatürk’ün dediği gibi ‘Bize ihtiyaç olan bir dönemde vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şeraitini düşünemeyiz’. İmkanlarımız eksik olabilir ama imanımız tamdır.” diye konuştu.

Yeni Yönetimde şu isimler yer alıyor:

Ramazan Akel

Şefika Nur Akel

Yılmaz Bozan

Recep Özay

Harun Gül

Aycan Güler

Meryem Avcı

Cengiz Ünal

Ferhat Ateş

Mehmet Çelik

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.