SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anaokulundan liseye ayrıcalıklı eğitim Doğa’da

Bu haber 02 Mart 2023 - 23:03 'de eklendi.

Fark yaratan özgün içerikleriyle 2002’den bu yana Türkiye’de eğitime yön vererek sektöründe lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji tarafından yapılan açıklamada, her çocuğun en önemli hakkının, hiç kuşkusuz iyi bir eğitim alması olduğunun altı çizildi.

TORBALI Doğa Koleji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘Yenilikçi ekolüyle kalıpların dışına çıkarak yetenekleri açığa çıkarırken, çok yönlü̈ eğitim içeriğiyle öğrencilerin potansiyelini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Öğrenciyi merkez alarak onlara kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazandırma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunan Doğa Koleji, öğrencilerine okul öncesinden üniversiteye kadar hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor.

MODERN eğitim anlayışının öğrenme hızına ve sürdürülebilirliğine etkisinin büyük olduğuna inanıyoruz. Katılımcı bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi öğrenme sürecinin paydaşı yaptığımız yöntem ve uygulamalar geliştiriyoruz. Öğrencinin denemesine, yanılmasına ve yeniden doğrusunu yaparak öğrenmesine fırsat sunuyoruz.

BU sebeple kampüslerimizde akademik hayat kadar sosyal kulüplerimizin faaliyetlerini de önemsiyoruz. Mezun olduklarında ilgi alanları, bilgi birikimleri ve deneyimleri olan, çok yönlü, kendilerini ifade etmek konusunda başarılı, kendilerini yakından tanıdığı için mutlu bireyler olmalarını hedefliyoruz’ denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.