SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anahtarcı Fahrettin ‘oto anahtar’ şubesini, yeni adrese taşıdı

Bu haber 27 Mart 2023 - 23:38 'de eklendi.

Yaklaşık 20 yıldır ilçede anahtarcılık yapan ve her kesim tarafından tanınan bir isim olan Fahrettin Efe, sanayi sitesinde bulunan 3. şubesini başka bir adrese taşıdı.

UZUN yıllardır Torbalı çarşı merkezi olan Tepeköy’de bulunan anahtarcı dükkânının ikincisini Ayrancılar’a ve üçüncüsünü ise Atatürk Sanayi Sitesine açan Fahrettin Efe, yaptığı başarılı işçilik ve verdiği kaliteli hizmet ile tanınıyor.

3 YIL ÖNCE OTO ANAHTAR İŞİ İÇİN YER AÇMIŞTI

EV kapıları, oto ve ev anahtar yedekleme ve çilingir işleri yapan başarılı anahtarcı, 3 yıl önce de sanayide oto anahtar işi yapmaya başlamıştı. Oto anahtar, oto kilit, kontak tamiri, merkezi kilit ve immobilizer arıza tamiri yapan Yiğit Oto Anahtar, geçtiğimiz günlerde yeni adresine taşındı.

‘DAHA GENİŞ VE FERAH BİR MEKÂNA TAŞINDIK’

DAHA geniş ve ferah bir mekâna ihtiyaç duyduklarını ve bu nedenle adreslerini değiştirdiklerini ifade eden Efe, yeni adreslerinin Atatürk Sanayi Sitesi 5534 Sokak no: 30 olduğunu kaydetti.

‘YENİ İŞYERİMİZE BEKLERİZ’

240 METREKARELİK alanda daha fazla araca müdahale edip, arızalarını çözebileceklerini söyleyen Efe, ‘Tüm dostlarımızı ve müşterilerimizi yeni işyerimize bekleriz’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.