Anahtar Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Selçuk Usta, bir dizi ziyaret kapsamında Torbalı’ya geldi.
USTA, parti çalışmalarını değerlendirmek ve teşkilatla bir araya gelmek üzere Anahtar Parti Torbalı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
ZİYARETTE İlçe Başkanı Osman Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Usta’yı ilçe binasında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, partinin yerel yapılanması, saha çalışmaları ve yeni dönem hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İLÇE Başkanı Osman Tosun, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Başkanımız Selçuk Usta’yı ilçe binamızda ağırlamaktan onur duyduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bizim önceliğimiz; kalplerin anahtarı olmak, halkın güvenini ve sevgisini kazanmak.”
ANAHTAR Parti teşkilatının Torbalı’daki çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten Tosun, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.