SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sergi büyük ilgi gördü

Bu haber 24 Mayıs 2023 - 10:40 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi’nde 2022-2023 eğitim öğretimine dönemine ait öğrencilerin yapmış olduğu el işi çalışmaları, üç boyutlu portreler ve resimlere yönelik bir sergi düzenlendi.

SERGİ, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Atila Işıkkaya, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerin el emekleriyle gerçekleştirdiği üç boyutlu portre ve resimlerden oluşan sergi, vatandaşlardan tam not aldı.

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN MÜZİK DİNLETİSİ

SERGİ, Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu grubun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşti. Çeşitli ikramlarda bulunulan programda yüzlerce eser sergilendi.

HER BİR ESER ÇOK DEĞERLİ

SERGİYİ Okul Müdürü Şakir Aygün ile birlikte gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, yapılan her bir resimin veya çalışmanın çok değerli olduğunu ve sergiyi gezerken çalışmalara hayran kaldığını söyleyerek, ‘Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere çok teşekkür ediyorum’ diye açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.