SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altyapı sorunu bitmeyen mahalle: Kuşçuburun

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 22:48 'de eklendi.

Kuşçuburun Mahallesi’nin yıllardır eksikliğini çektiği kanalizasyon sıkıntısı bir türlü çözüme ulaşmıyor. Kanalizasyon için projeler çizilmesine rağmen bir türlü başlamayan çalışmalar vatandaşı canından bezdirdi

TORBALI’DAKİ 60 mahallede zaman zaman ortaya çıkan alt yapı sorunları bölgede yaşayanlara rahatsızlık veriyor. Kanalizasyon, su boruları ve diğer alt yapı koşullarındaki sıkıntılar ekipler tarafından düzeltilerek ortadan kaldırılıyor. Altyapının hiç oluşturulmadığı bölgeler içinde projeler hazırlanarak sorunlara çözüm aranıyor. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine rağmen alt yapı sıkıntıları konusunda herhangi bir çalışmanın yapılmadığı yerlerde vatandaşlar büyük sorun yaşıyor. Kanalizasyon alt yapısı olmayan Kuşçuburun Mahallesi sakinleri de yıllardır aynı dertle uğraşıyor.

TORBALI’NIN eski yerleşim yerlerinden olan Kuşçuburun Mahallesi’nde bu zamana kadar hiçbir şekilde kanalizasyon alt yapısı yapılmadı. Mahallede yaşayanlar durumu ilgili kurumlara bildirmelerine karşın bir sonuç alamayınca evlerinin bahçelerine kanalizasyon atıkları için kuyular yaptırmak zorunda kalıyor. Kanalizasyon kuyularının dolması halinde vidanjör ile boşaltılıyor. Edinilen bilgiye göre mahalleye kanalizasyon boruları döşenmesi için defalarca projelerin hazırlatıldığı fakat şimdiye kadar sorunun çözümü için herhangi bir işlemin başlatılmadığı öğrenildi.

KANALİZASYONUN olmadığı mahallede bazı evlerin atık giderlerinin yağmur suları için açılan su hattına bağlanmadığı öğrenildi. Kanalizasyon atıklarını yağmur sularıyla mahallenin içine aktığı yerde pis koku ve sinekten durulmaz hale geldi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.