SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklar asfaltlanıyor

Bu haber 28 Aralık 2022 - 1:12 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka Mahallesi’nde asfalt çalışması başladı

İLÇENİN 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak alt yapı çalışmaları sonrası kötüleşen Karşıyaka Mahallesi 7307 sokakta parke söküm çalışması başladı. Mahallenin önemli sokaklarından olan, nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu 7307 sokakta parke sökümünden sonra asfalt serimi başlayacak.

TORBALI Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla gerçekleşecek olan asfalt serimi, ihtiyaç duyulan tüm sokak ve caddelerde hızla gerçekleşecek.

MAHALLELİ bu sabah başlayan çalışmalar nedeniyle Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ederek, çetin kış şartları öncesi gerçekleşen çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.