SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu’ya transfer oldu, imzalar Torbalı’da atıldı

Bu haber 21 Şubat 2023 - 10:39 'de eklendi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Bodrumspor’da forma giyen eski oyuncularından Recep Aydın’ı kadrosuna kattı. Taraftar, imzayı ise Torbalı’daki tesiste attı.

ALTINORDU Kulübünden yapılan açıklamada, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun’un da katıldığı imza töreninde orta saha oyuncusu Recep Aydın’ın 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Recep Aydın, kısa bir ayrılık döneminin ardından tekrar Altınordu’ya döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

ALTINORDU’NUN bu sezon biraz sıkıntılı bir dönem yaşadığını bildiren Recep Aydın, şunları kaydetti: “İnşallah bunun üstesinden geleceğiz. O yeteneğe sahip bir oyuncu grubu var. Özellikle Gökhan hoca geldikten sonra takım gerçekten bir silkelendi ve inanmış bir takım haline büründü. Dışarıdan onu gördüm. İnşallah benim de katkım olur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sabır diliyorum. Sözlerle, cümlelerle tarif edilemeyecek bir acı. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa zamanda bu kötü günler atlatılıp tekrardan güzel hayatlarına geri dönebilirler.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.