SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu’nun teknik adamı, Kaymakam Öter’i ziyaret etti

Bu haber 15 Ağustos 2023 - 11:32 'de eklendi.

Altınordu A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’i ziyaret ederek Altınordu futbol takım formasını hediye etti. Kaymakam Öter, yeni sezonda ilçemizde bulunan Metin Oktay tesisleri Serpil Hamdi Tüzün Sahasında profesyonel müsabakalarını oynayacak takıma başarılar diledi. 

BU yıl müsabakalarını Torbalı’da oynayacak olan, ülkemizde alt yapıya yaptığı yatırımlarla bilinen Altınordu Futbol Kulübü A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun Kaymakam Ercan Öter’i ziyaret etti. Torbalı’da ziyaretlere başlayarak bu yıl Torbalı’da oynayacakları müsabakalara ilçe idarecileri davet edecek olan Ertosun, Kaymakam Öter’e ziyaretinde Altınordu formasını hediye etti.

KAYMAKAM Öter yeni sezonda ilçemizdeki Metin Oktay Tesisleri Serpil Hamdi Tüzün Sahasında profesyonel müsabakalarını oynayacak takıma başarılar diledi. Torbalı sporseverlerinin, Altınordu gibi köklü bir kulübü 2.Lig mücadelesinde yalnız bırakmayacağını dile getiren Kaymakam Öter, Torbalı’daki kamu kuruluşları olarak gerek müsabaka günleri gerekse de diğer günler de gerekli tüm tedbirlerin alınacağını ifade etti

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.