SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu’dan Türk gençlerine bir yatırım daha

Bu haber 16 Ocak 2024 - 1:29 'de eklendi.

Avrupa ve Türk futboluna birçok oyuncu kazandıran Altınordu, Türk çocuklarının daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için tesis yatırımlarına devam ediyor. İzmir ekibi, Bursa ve Denizli’de açtığı tesislerle hem kendi bünyesine hem de Bursapor ve Denizlispor gibi önemli kulüplere de futbolcu yetiştirecek.

TORBALI Metin Oktay Yerleşkesinde kurmuş olduğu Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) ile Avrupa’nın birçok kulübünde olmayan imkanlara sahip İzmir ekibi, 200’den fazla açmış olduğu Altınordu Futbol Okulları ile Türkiye’de 21 binin üzerinde Türk gencinin spor yapmasına imkan sağlıyor.

YETENEKLİ Türk çocuklarının daha iyi şartlarda futbol eğitimi alabilmesi için bu sezon başında İnciraltı Çağlar ve Cengiz Temel Futbol Eğitim Tesisini açan Altınordu Futbol Kulübü, İnciraltı Tesislerinde Altınordu; U10, U11, U12 ve U13 takımlarına antrenman yaptırıyor. Yine sezon başında Bursa Yenişehir’de Ravil Genç Futbolcu Eğitim Tesislerini de hizmete alan Altınordu Futbol Kulübü, burada Altınordu U15 Takımı ile antrenman yapıyor. İzmir ekibinin son tesis hamlesi ise bu defa Denizli’den geldi. Altınordu Denizli Futbol Sahasının açılışını gerçekleştirdi.

AÇILIŞ töreninde konuşan Başkan Seyit Mehmet Özkan, üst seviyede oynayacak futbolcuların eğitiminin 5, 6 veya en geç 7 yaşında başlaması gerektiğini belirterek, “Ben çocuklarla bu işin yetiştiriciliği ile meşgul oluyorum. 20-22 yaşında en üst liglerde oynayacak kapasitede oyuncu yetiştirmek için 5-6 yaşlarda bu işe başlamalıyız.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.