SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu, Torbalı’daki ilk maçında yenildi

Bu haber 29 Ağustos 2023 - 11:25 'de eklendi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup ilk hafta mücadelesinde Nazilli Belediyespor Torbalı’da Altınordu’yu 2 kez geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Torbalı’da ilk kez resmi bir müsabakaya çıkan Altınordu’yu ilk maçında Torbalılı spor severler de yalnız bırakmadı

150 LİRALIK biletle tribündeki yerini alan ilçe sakinleri, profesyonel lig özlemini de böylelikle sona erdirmiş oldu. Öte yandan İzmir ekibinin gollerini Alperen ve Sami atarken, Nazilli temsilcisine 3 puanı getiren golleri Berkant, Ahmet ve Barışcan kaydetti. Altınordu bu sezon iç saha maçlarını oynama kararı aldığı kendi tesisinin içindeki Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda ilk resmi karşılaşmasını oynadı.

6’NCI dakikada Altınordu öne geçti. Furkan Yöntem’in ceza alanı içine gönderdiği topla arka direkte buluşan Alperen, çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

22’NCİ dakikada Nazilli Belediyespor skora denge getirdi. Kazanılan frikikte topun başına geçen Berkant, düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-1.

38’İNCİ dakikada ev sahibi ekipten Alperen’in soldan ortasında Sami vurdu, top yan direğin içine çarparak filelere gitti: 2-1.

İLK yarı ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

71’İNCİ dakikada Nazilli Belediyespor’un soldan geliştirdiği atakta kaleci Serhat’ın çeldiği topu yakın mesafeden Ahmet tamamladı: 2-2.

90’Ncı dakikada müsait pozisyonda topla buluşan Barışcan Işık, düzgün bir vuruşla maçın skorunu ilan etti: 2-3.

NAZİLLİ Belediyespor müsabakayı 3-2 kazandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.