SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu, Torbalı’da bir kez daha yenildi

Bu haber 18 Eylül 2023 - 7:45 'de eklendi.

TFF 2’nc Lig Beyaz Grup’ta dün evinde Ankara Demirspor’a 2-1 mağlup olan Altınordu, oynadığı 3 karşılaşmada da puan yüzü göremedi. Ligde 9 yıl aradan sonra mücadele eden İzmir temsilcisi; Nazilli Belediyespor ve Beyoğlu Yen Çarşı’nın (D) ardından Ankara Demirspor’a da kaybederek ligin dibine demir attı.

BU periyotta kalesinde 7 gol görüp rakip fileleri 4 kez sarsan Altınordu, 3 rakibi karşısında da gol sevinci yaşamasına rağmen sahadan boynu bükük ayrıldı. Kırmızılacivertliler önümüzdeki hafta Bursaspor deplasmanında ilk galibiyetini almaya çalışacak.

50 YIL SONRA 3’TE SIFIR

PROFESYONEL liglerde en son 1973-74’te sezona 3’te sıfırla başlayan Altınordu, 50 yıl sonra aynı başlangıcı tekrarladı. Altınordu o sezon 1’inci Lig’de Aydınspor (D), İskenderunspor ve Gençlerbirliği (D) yenilgileriyle sezona start vermişti.(DHA)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.