SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altınordu özüne Torbalı’da dönüyor

Bu haber 07 Temmuz 2023 - 15:38 'de eklendi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu’da teknik direktör Atilla Küçüktaka, senelerdir hedeflenen gerçek Altınordu’nun temellerini bu sezon atacaklarını dile getirdi.

KULÜBE transfer yoluyla gelen tüm oyuncularla yolları ayırma kararı aldıklarını, tamamen öz kaynaktan yetişen gençlere odaklandıklarını ifade eden teknik patron Küçüktaka, “Şimdiye kadar hiç dış transfer görüşmemiz olmadı. Çalışmara başladıktan sonra en son işimiz dış transferde 3-4 oyuncu almak olacak” dedi.

KIRMIZI-lacivertli takımın 10 Temmuz’da Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde toplanıp sağlık kontrollerinden geçeceğini aktaran teknik direktör Küçüktaka, U19 takımından gençlerin birçok gencin A takıma dahil edileceğini bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Öz kaynaktan A takıma alınacak oyuncularla gerçek bir Altınordu oluşacak. Senelerdir hedeflenen gerçek Altınordu’nun temellerini atacağız. Yepyeni bir takımla mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.