SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altın madalyalar Torbalı Doğa Koleji’ne

Bu haber 27 Mayıs 2023 - 0:43 'de eklendi.

Her yıl düzenlenen XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na (URFODU) bu yılda Torbalı Doğa Koleji damgasını vurdu.

ÖĞRENCİLERİN bilimsel araştırma faaliyetlerine ilgi ile yeteneğini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla organize edilen Uluslararası XIX. URFODU Bilim Temelleri Matematik Final Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

GURUR TABLOSU

İKİ etaptan oluşan yarışmada 5.sınıf ortaokul öğrencisi Matematik branşında 8.sınıf ortaokul öğrencisi Fen Bilimleri branşında altın madalya aldılar.

  1. sınıf öğrencilerimizden Miraç Pars Yalçın 1. derece diploma ve “Medal of Internal Final Stage Winner” madalya aldı.

8.sınıf öğrencilerimizden Çağatay Erzurum 1.derece diploma ve “Medal of Internal Final Stage Winner” madalya aldı.

‘BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ’

URFODU Yarışmasında Matematik ve Fen Bilimleri branşlarında 1. Derece Diploma (Altın Madalya) kazandı. Bunun yanı sıra, 17 öğrenci ise 2.derece diploma ve 28 öğrenci ise 3.derece diploma almaya hak kazandı. Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada, ‘Öğrencilerimizi, gösterdikleri üstün başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz’ ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.