SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altekma, şampiyonluk kupasını onursal başkana götürdü

Bu haber 27 Mart 2024 - 7:36 'de eklendi.

Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde şampiyon olarak 1 yıl aradan sonra Efeler Ligi’ne dönen Torbalı Altekma’da şampiyonluk kupası kulübün onursal başkanı Hulusi Durmuş’a teslim edildi.

TORBALI’DA gerçekleşen ziyarette sporcular, teknik heyet ve yönetim, “Şampiyon Altekma” tezahüratlarıyla karşılandı. Başkan Melih Sebastien Durmuş ve takım kaptanı Hüseyin Şahin şampiyonluk kupasını Onursal Başkan Hulusi Durmuş’a verdi.

TÖRENDE söz alan Hulusi Durmuş, “Uzun bir serüvenden geçerek bu noktaya geldik. Gerçekten bileğimizin hakkıyla, adeta söke söke her şeyiyle hak ederek şampiyon olduk. Bir üst lig olan Efeler Ligi’ne yeniden çıkarak hepimizi sevindirdiniz. Oyuncularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve bizi destekleyen tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.