SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altekma Group’ta yenilenebilir enerji dönemi başlıyor

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 2:08 'de eklendi.

Torbalı’da yer alan Altekma Group sürdürülebilir enerji projesine GES projesini de ekledi.

ALTEKMA Group yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji projelerine hız kesmeden devam ediyor. Torbalı’da yer alan Altekma Group sürdürülebilir enerji projesine GES projesini de ekledi. Fabrika çalışanları ile gerçekleşen açılış törenine basın mensupları da katıldı.

ALTEKMA Group çevreye ve doğaya olan duyarlılığını yaptığı çalışmalarla ve projelerle bir kez daha gösterdi. Altekma Group Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş, yapmış oldukları çalışmalarda önceliklerinin doğayı ve çevreyi koruyarak gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak olduğunu söyledi.

DURMUŞ sözlerini şöyle sürdürdü: “Altekma Group olarak ürettiğimiz, çevreye zarar vermeyen su bazlı yol çizgi boyalarımız, ısı ve sıvı tasarrufu sağlayan izolasyon makinelerimiz ile gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Signatekma fabrikamızda tamamladığımız GES sistemini diğer fabrikalarımız için de başlatıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.