SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altay’da Eren’in geleceği belirsiz

Bu haber 31 Ağustos 2023 - 7:42 'de eklendi.

Altay’da sözleşme uzatmadığı için kadro dışı kalan Torbalılı Eren Erdoğan’ın geleceği hakkına kesin karar verilmedi. Genç kanat oyuncusuna bir 2. Lig ekibi talip oldu

ALTAY’IN altyapısından yetişen kanat oyuncusu Eren Erdoğan’ın kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Siyah-beyazlı yönetimin, sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen sol kanat oyuncusu kadro dışı bırakıldı. Transfer yasağı olmasına rağmen Altay yönetimi bu kararı aldı. Öte yandan 22 yaşındaki kanat oyuncusuna 2. Lig’den talip çıktı. Iğdır Futbol Kulübü, Eren Erdoğan için Altay’ın kapısını çaldı.

IĞDIR temsilcisinin verdiği bonservis ücreti düşük bulunduğu için bu transfer gerçekleşmemişti. Siyah-beyazlı kulübün 21 yaşındaki hücum oyuncusunu bir dönem Hatayspor’da talip olmuş ancak görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.

İZMİR temsilcisi, Eren Erdoğan’a istediği bonservis ücretini veren bir kulüp olursa satmaya sıcak bakıyor. Ayrıca Eren’in affedilmesinin de gündemde olmadığı bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.