SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Altay, Torbalılı Eren’i bırakmıyor

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:37 'de eklendi.

Altay Kulübü, Torbalılı yıldızı Eren Erdoğan hakkında çıkan transfer haberlerini resmi internet sitesi üzerinden yalanladı. 22 yaşındaki yetenekli oyuncu hakkında basın ve sosyal medyada yer alan haberlerin asılsız olduğu belirtildi

KULÜPTEN yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Eren Erdoğan hakkında basında ve sosyal medyada yayınlanan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

ALTAY’IN GELECEK PLANLARI VE TAKIM YAPISI

ALTAY yönetimi, bu süreçte takımın geleceğine yönelik planlamalarını sürdürüyor. Transfer döneminin hareketli geçtiği bu günlerde, takımın yapısının nasıl şekilleneceği ve hangi oyuncularla yola devam edileceği merak konusu. Eren Erdoğan gibi genç ve yetenekli oyuncuların takımdaki gelecekleri, taraftarlar ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

ALTAY TARAFTARININ BEKLENTİLERİ

TRENDYOL 1. Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Altay, zorlu bir sezonun ardından taraftarlarının beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Kulüp yönetiminin ve teknik ekibin transfer dönemindeki tutumları, takımın gelecek sezonki performansını doğrudan etkileyebilir. Eren Erdoğan gibi genç yeteneklerin durumu ise taraftarların en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.