SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Alpkent’te yükselen ‘Bakan Palace’a büyük ilgi var

Bu haber 07 Kasım 2022 - 23:42 'de eklendi.

Seçkin konut projeleriyle Torbalı’da inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Bakan İnşaat’ın sahibi Mehmet Ali Bakan, rahat ve konforlu konut sahibi olmak isteyenlerin kampanyalı fiyatları kaçırmaması gerektiğini söyledi.

ALPKENT Mahallesi’nin merkezinde yepyeni bir yaşam merkezi yükseliyor. Anadolu Lisesi, ilçenin en büyük çocuk oyun parkı, pazar pazarına çok yakın bir konumda olan Bakan Palace, aynı zamanda İZBAN durağına ise sadece 100 metre uzaklıkta. Bakan İnşaat tarafından temeli atılan ve hızla yükselen yeni yaşam merkezi 3+1 ve 2+1 lüks dairelerden oluşuyor. 2023 yılının sonunda bitirilmesi planlanan Bakan Palace’de yüzme havuzu, kamelyalar, fitness salonu, her daireye kapalı otopark, misafir otoparkları, siteye ait alışveriş marketi; her dairede 2’şer klima, ankastre, parmak izi ile açılan kapılar, panjurlu pencereler bulunuyor.

8 BLOKTAN oluşan Bakan Palace’deki her daire yerden ısıtmalı olacak ve sıcacık yuvanızda güvenle oturabileceksiniz. Ayrıca siteyi koruyan 24 saat güvenlik görevlisi yer alacak ve site 120 adet kamera ile korunacak. Her bloğa ait yer altı otoparkında araçlarınızı güvenle park edebileceksiniz. Bakan İnşaat sahibi Mehmet Ali Bakan, proje hakkında bilgi almak isteyenlerin, Alpkent Mahallesi 1009 Sokak üzerinde bulunan ofislerine gelebileceklerini ifade etti.

‘İNŞAATIMIZ ÇOK HIZLI GİDİYOR’

İnşaatın çok hızlı bir şekilde ilerlediğini anlatan Mehmet Ali Bakan, şöyle konuştu: “Şu an imalat seviyemiz inşaatta yüzde 50’lerde… Bakan İnşaat olarak her zaman söz verdiğimiz tarihte bitirme alışkanlığımız inşaatımız çok hızlı gitmesini sağlıyor.” Satışların da oldukça iyi gittiğini söyleyen Bakan sözlerini şöyle noktaladı: “Satışlarımızda da düşündüğümüz performansın yine çok önündeyiz. Torbalı ve İzmir’li hemşerilerimize gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.