SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Alperenler Torbalı’da buluştu

Bu haber 06 Ağustos 2021 - 2:45 'de eklendi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Başçı, önceki gün Torbalı’ya bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki Alperenler ile bir araya geldi

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Başçı ilçe ziyaretlerine Torbalı ile devam etti. Önceki gün ilçeye gelen Başçı, Torbalı’daki Alperenler ile bir araya gelerek bir takım istişarelerde bulundu. Samet Başçı’ya Torbalı ziyaretinde İzmir Alperenler Ocakları İl Başkanı Eyüp Kuzucu, Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, BBP İzmir İl Teşkilat Başkanı Mustafa Eser de eşlik ettiler. Başçı ve beraberindekileri Torbalı Alperen Ocakları Başkanı Halit Pala, BBP eski İlçe Başkanı İsmail Turan ve çok sayıda genç vatandaş karşıladı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Gerçekleşen toplantı sonrası bir açıklama yapan Torbalı Alperen Ocakları Başkanı Halit Pala, “Sayın genel başkanımızı ilçemizde ağırlamanın gururunu ve onurunu yaşadık. Değerli görüşlerini bizlerle paylaştı, hasbihal ettik. Bazı konularda fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyareti nedeniyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“DAVAMIZIN NEFERİYİZ”

Büyük Birlik Partisi Torbalı eski İlçe Başkanı İsmail Turan da yaptığı açıklamada, “Alperenler olarak her zaman davamızın neferi olduk. Hakkı ve hakikatı savunmaya, bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz. sayın Genel Başkanımıza ve il başkanlarımıza ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.