Erasmus Plus Programı kapsamında Almanya Bochum Louis Baare İktisat Lisesi ve Ticaret Meslek Koleji öğrencileri, Torbalı Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun tarafından ağırlandı.
BAŞKAN Olgun, ziyaretle ilgili olarak, “Alman öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Odamızın çalışma sistemini iki hafta boyunca uygulamalı olarak anlattık” dedi. Öğrenciler, bu süre zarfında oda faaliyetlerini yerinde inceleme ve uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu.
TORBALI Ticaret Odası, uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında öğrencilere ev sahipliği yaparak, farklı ülkelerden gelen öğrencilerin yerel ticaret ve ekonomi hakkında bilgi sahibi olmalarına katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu tür programlar, hem kültürel alışverişi hem de mesleki bilgi ve becerilerin gelişimini destekliyor.















