SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Alman heyet Metropolis’i gezdi

Bu haber 22 Ağustos 2022 - 3:37 'de eklendi.

37 yıllık Türk-Alman ilişkilerine önemli katkılar sağlayan Torbalı-Wunsiedel kardeş kent projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Almanya’dan gelen 8’i öğrenci 11 kişilik heyet, Torbalı’yı geziyor.

1985 yılından bu yana Türk-Alman ilişkilerine önemli katkılar sağlayan Torbalı-Wunsiedel kardeş kent projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kardeş kent projesi kapsamında öğrenci değişimi bu yıl da devam etti. Bu kapsamda 8’i öğrenci 11 kişilik heyet, Torbalı’ya geldi.

İKİ hafta boyunca Torbalı’da kalacak olan heyet, Türk dilini, Türk aile yapısını ve Türk kültürünü yerinde inceleme fırsatı bulacak. İlçedeki turlarına devam eden Alman heyet geçmişi M.Ö.5000 yılına kadar dayanan Metropolis Antik Kenti’ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER, Torbalı Kent Arşivi, Efes Antik Kenti, Meryem Ana, Yedi Uyuyanlar Mağarası, Şirince ve İzmir’de bazı noktaları ziyaret edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.