SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Alman hasta şifayı Torbalı’da buldu

Bu haber 30 Nisan 2024 - 0:34 'de eklendi.

Bir süredir sağlık problemi yaşayan ve Almanya’da hastalığına çare bulamayan Peter Gampenrieder, şifayı Torbalı Devlet Hastanesinde buldu

ALMAN vatandaşı Peter Gampenrieder (76), üretral darlık şikayetiyle Torbalı Devlet Hastanesine başvurdu. Torbalı’yı tercih etme nedenlerinden biri, hastanede Almanca bilen Üroloji Uzmanının bulunması ve kendisini kendi ana dilinde ifade etme kolaylığı oldu.

GEÇTİĞİMİZ gün Op. Dr. Ertan Kayacan ve ekibi tarafından spinal anestezi altında gerçekleştirilen “İnternal Üretrotomi” operasyonu başarıyla tamamlandı. Hasta, ameliyat sonrasında kendisini evindeymiş gibi hissettiğini belirterek, başta hekimi olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.