SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Alman aşçı eşi ile birlikte enfes lezzetleri Torbalı halkına sunuyorlar

Bu haber 01 Kasım 2021 - 1:13 'de eklendi.

Ev yapımı ve her gün taze malzeme el açması ince hamur ile hazırlanan pizzaların satıldığı Seranya Pizaa & Makarna Tepeköy Mahallesi’nde hizmete girdi. Serdar Genç Caddesi üzerindeki Karaman Otel yanında faaliyet gösteren işletmenin bir özelliği daha var.

YILLARCA Almanya’da aşçılık yapan işletmeci Serkan Basırlı ile eşi Anya Basırlı yurtdışında doğup büyümüşler… Beraber aşçılık yaparken tanışan çift yıllar önce evlendi ve 2 çocuk sahibi oldular. 6 ay önce de Türkiye’ye temelli dönüş yapamaya karar veren Serkan ve Anya çifti, akrabalarının ısrarı üzerine Torbalı’ya yerleşti…

ALMANYA’DA 30 senedir aşçılık yapan çift, Torbalı’ya yerleştikten sonra hayallerindeki nezih bir mekan açmaya karar verdikten sonra uygun yer arayışına girdiler. Karaman Otel yanındaki 70 metrekarelik mekanı nezih bir işletme haline getiren çift, enfes lezzetli ürünlerini müşterilerine 1 ay gibi bir süredir sunuyorlar.

0530 427 85 35 numaralı telefonu arayan herkesin ev ve işyerlerine paket servis götürdüklerini anlatan Serkan Basırlı, “Pizza çeşitlerimizin yanı sıra gobit döner ile makarna çeşitleri satıyoruz. Almanya’da edindiğimiz tecrübeyi artık Torbalı halkına sunuyoruz. Daha ilk ay olmasına rağmen büyük bir ilgi var. Bir kez ürünlerimizden tadan mutlaka bir daha geliyor” diye konuştu.

SERANYA Pizza Paket Servis Telefon: 0 530 427 85 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.