SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ali Rıza Çolak adaylığını açıkladı

Bu haber 13 Aralık 2021 - 17:47 'de eklendi.

Ocak ayında yapılması planlanan Torbalı Şoförler Odası seçimlerine adaylığını açıklayan Ali Rıza Çolak, üyeleri heyecanlandırdı. Seçimlerin favorisi olarak gösterilen Çolak, şoför esnafının sorunlarını çözmeye talip olduğunu belirtti

YAKLAŞAN Torbalı Şoförler Odası seçimleri için adaylığını açıklayan Ali Rıza Çolak, oldukça iddialı. Göreve gelmesi durumunda ilçedeki ulaşım sorunları başta olmak üzere, oda üyelerinin sıkıntılarını çözeceğini belirten Çolak, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile adaylığını resmen duyurdu. Çolak, yaptığı basın açıklamasında, “Kaygıların ve geçim sıkıntılarının arttığı bu günlerde taşıyıcılık sektöründe hizmet veren üyelerimizin de her geçen gün zorlandığının, yıprandığının farkındayız. Hizmet etmek için çıktığımız bu yolda en büyük amacımız Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı saygın bir konuma getirmektir. Gün, birlikteliğimizin ve beraberliğimizin gücünü ortaya koyma günüdür” dedi.

“AMACIMIZ HİZMET ETMEK”

ALİ Rıza Çolak, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde bizler talip olduğumuz makamı en iyi şekilde temsil ederek tüm esnaf arkadaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamak bilincindeyiz. Bu sebepten dolayı Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına, Torbalı’ya hizmet etme amacıyla aday olduğumuzu değerli kamuoyuna, kıymetli üyelerimize açıklamaktan onur ve kıvanç duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.