SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ali Günaydın son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber 02 Aralık 2020 - 16:28 'de eklendi.

Vefatı ile tüm Torbalı’yı yasa boğan Ali Günaydın’ın cenazesi Çapak Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile defnedildi.

ÖMER, Selman ve Furkan Günaydın’ın babası Ali Günaydın, Manisa Şehir Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Geçtiğimiz hafta iki kez kalp krizi geçiren ve makinaya bağlı olarak tedavi gören Günaydın, pençesine düştüğü Covid-19 virüsü nedeniyle bu sabah vefat etti. Vefat haberi başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Torbalı’yı yasa boğdu. Binlerce vatandaş taziye mesajı yayınladı. Günaydın’ın cenazesi bugün saat 15.00’da Çapak Mezarlığı’nda pandemi koşulları altında defnedildi. Sevenleri, dostları, yakınları Günaydın’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

HAYIRSEVER KİŞİLİĞİ İLE BİLİNİYORDU

UZUN yıllar Saraflar Sokağı’nda ve Merkez Camii karşısında esnaflık yapan Ali Günaydın, dürüst ve hayırsever kişiliği ile biliniyordu. Ömrünü hayır işlerine adayan Günaydın, merkez Orhaniye Camii’nin tadilatının yapılmasını sağlayan isimlerden biriydi. Torbalı’da birçok okul ve yurt yapılmasında aktif görevler alan Günaydın, son olarak Cami Yaptırma Derneği kurarak, İmam Hatip Tatbikat Cami’nin inşa edilmesinde büyük emekler harcadı. Siyasette de aktif görevler üstlenen Ali Günaydın, milli görüş çizgisinde uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra, AK Parti ilçe yönetiminde de önemli görevler üstlendi.

İKİ KARDEŞ BİR HAFTA ARAYLA VEFAT ETTİ

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın danışmanı Ömer Günaydın, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve Furkan Günaydın’ın babası Ali Günaydın, geçtiğimiz hafta da 50 yaşındaki kardeşi Mustafa Günaydın’ı Covid-19 sebebiyle kaybetmişti. Bir hafta arayla önce amcalarını, bir hafta sonra da babalarını kaybeden Günaydın ailesinin cenazede ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü.

61 yaşında aramızdan ayrılan Ali Günaydın’a, bizler de Allah’tan gani gani rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Tüm Torbalı’nın başı sağolsun.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.