SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ali Günaydın iki defa kalp krizi geçirdi

Bu haber 17 Kasım 2020 - 16:49 'de eklendi.

Manisa Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda Covid-19 tedavisi devam eden Ali Günaydın’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Günaydın, tedavi gördüğü hastanede iki defa kalp krizi geçirdi ve kalbi bir süreliğine durdu. Doktorların müdahalesi ile kalbi tekrar çalıştırılan Günaydın’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren ailesi şu ifadeleri kullandı;

“Değerli dostlar,

Öncelikle hepinizden Allah razı olsun. Bu zor günlerimizde desteğini hissettiren, arayan, soran, dualarıyla yanımızda olan, bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan herkese minnettarız.

Babamız Ali Günaydın’ın durumu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Babamız, yoğun bakımdaki covid pozitif tedavisi sürerken, dün gece kalp krizi geçirdi. Kalp krizinin ardından iki kez duran kalbi, doktorlarımızın müdahalesi ile tekrar çalıştırıldı. Ardından anjiyo işlemi uygulandı. Kalbe giden ve tıkanan ana damara stent takıldı. Bu esnada da babamız entübe edildi. Durumu kritik, yoğun bakımda izlenmeye devam ediyor.

Kuran-ı Kerim’de Yüce Allah, “Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü, inkar edenlerden başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez!” buyuruyor.

Bizler dua ediyor, sizlerden de dua bekliyoruz. Allah’ın rahmetinden ümidi hiç kesmedik, son ana kadar da kesmeyeceğiz.

Rabbimiz cümlemizin hastalarına şifa ihsan eylesin.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.