SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ali Günaydın, 14 gündür yoğun bakımda

Bu haber 27 Kasım 2020 - 9:00 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen esnaflarından, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’ın babası Ali Günaydın, Covid-19 teşhisi ile Manisa Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi görüyor.

14 GÜNDÜR yoğun bakımda olan Günaydın’ın sağlık durumu hakkında ailesinden yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada;

“DEĞERLİ DOSTLAR,

BABAMIZ Ali Günaydın’ın, Manisa Şehir Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.

BUGÜN yoğun bakımdaki 14’üncü gün. Kıymetli babamız, sizlerin duaları, Allah’ın izni ve doktorlarımızın müthiş gayretiyle hayata tutunmak için büyük bir mücadele veriyor.

ENTÜBASYON sürüyor, geçirdiği kalp krizinin olumsuz etkileri ve Covid’in akciğerde yarattığı tahribat kısmen de olsa giderilmiş görünüyor. Vital bulguları stabil olmakla beraber, entübasyondan ayırmak için yapılan çeşitli denemelerde hastamızın durumunun henüz buna müsait olmadığı görülüyor.

DOKTORLARIMIZ umutlu, hayata tutunmak için büyük mücadele veren babamızın tekrardan sağlıklı bir şekilde aramıza döneceği yönündeki temennileri güçlenmiş durumda.

ÇOK dua ediyorsunuz, biliyoruz. Hepinize minnettarız. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız, hepinizden Allah razı olsun. Cenab-ı Allah hiçbirinizi sevdiklerinizle sınamasın. Hep sağlıklı günlerde olun.

AMCAMIZ Mustafa Günaydın’ın vefatından sonra yaşadığımız büyük acıya bir yenisinin eklenmemesi için Allah’a yakarıyoruz. Rabbim babamıza ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza Şafi ismiyle şifalar ihsan eylesin.

Dualarınızı bekleriz,

Günaydın Ailesi”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.