SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akşener İzmir’e geliyor! Torbalı programlara tam kadro katılacak

Bu haber 19 Eylül 2023 - 10:54 'de eklendi.

20 Eylül Çarşamba günü İzmir’e gelecek olan İYİ Parti Lideri Akşener’n saat saat programı açıklandı. Akşener’in Ümit Özlale’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklaması da bekleniyor. Torbalı’daki partililer ise programlara tam kadro katılacak.

GELECEK yılın Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkarma kararı alan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener İzmir’e geliyor. 20 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek ziyarette İYİ Parti Lideri Akşener parti teşkilatı ile toplantılarla gerçekleştirecek. Toplantıda yerel seçim yol haritasını masaya yatırılacak.

AKŞENER’İN, Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının da açıklaması bekleniyor.

TORBALI İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin de bu programlarda yer alması bekleniyor. Hazırlıklarını sürdüren ilçe yönetimi, İYİ Parti liderini yalnız bırakmayacak.

AKŞENER’İN SAAT SAAT PROGRAMI:

10:15 ESENBOĞA HAVALİMANIN’DAN İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANINA HAREKET

11:25 İZMİR ADNAN MENDERS HAVALİMANI KARŞILAMA

11:40 İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANINDAN İL BAŞKANLIĞINA HAREKET

12:10 İZMİR İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

13:00 İSTİRAHAT

13:30 İZMİR İLÇE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

14:40 İYİ PARTİ İZMİR TEŞKİLAT BULUŞMASI

17:45 İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANINA HAREKET

19:50 İZMİR AYRILIŞ

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.