SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aksan, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başladı

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:08 'de eklendi.

Yıllardır Aksan Otel ile hizmet veren işletme bünyesine dahil ettiği Aksan Restaurant ve Düğün Salonu ile Yazıbaşı’da hizmet vermeye başladı.

NEZİH ortamı ile birbirinden lezzetli yemekleri ve mezelerini müşterilerine sunan Aksan Restaurant ve Düğün Salonu’nun açılışına katılım yoğun oldu. Açılışta yemek ziyafetine eşlik eden canlı müzik de müşterileri mest etti. Sanatçı Bahar ve orkestra Ata Ay’ın sahne aldığı açılışta müşteriler şarkılara keyifle eşlik etti.

AÇILIŞINI yapan Aksan Restaurant ve Düğün Salonu yetkilileri, özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ziyaretçilerine teşekkür ederek, “Yıllardır emek verdiğimiz hizmet sektörüne kazandırdığımız restoran ve düğün salonumuzda müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz.

RESTORANIMIZDA çeşit çeşit et yemeklerimizin, meze çeşitlerimizin ve alkollü-alkolsüz içeceklerimiz ile müşterilerimizi özel hissettiriyoruz. Faaliyete giren düğün salonumuzda ise evlenecek çiftlerimizi özel günlerinde özel hissettirmek için tüm ekibimizle çalışacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.