SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aksan Restaurant’ta eğlence dolu 14 Şubat programı hazırlandı

Bu haber 04 Şubat 2023 - 1:43 'de eklendi.

Yazıbaşı’da yenilenen yüzü ile hizmet hayatına devam eden Aksan Restaurant, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle muhteşem bir program hazırladı.

CANLI müzik ziyafeti ve dans şovlarıyla dolu dolu bir program hazırlayan Aksan Restaurant, 14 Şubat’ta eşiyle programa katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak.

FİX MENÜ KİŞİ BAŞI 600 TL

PROGRAM kapsamında sahneye Elvan Buldaş, Torbalılı usta sanatçı Yaşar Dingör Orkestrası, Torbalı Bandoband Grubu çıkacak. Sıla ise dans şovlarıyla geceye renk katacak. Fix menünün kişi başı 600 TL olduğu Sevgililer Günü Programında, katılımcılar doyasıya eğlenecek.

YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET HAYATINA DEVAM EDİYOR

DENEYİMLİ girişimci Özgür Durmaz’ın devraldığı işletme, bünyesinde yaptığı yenilikler sonrasında bir süredir hizmet hayatına kaldığı yerden devam ediyordu. Yaptığı yenilikler arasında canlı müzik keyfi ve menüdeki lezzetlerde gerçekleştirdiği inanılmaz değişimlerle fark yaratan Durmaz, eğlence dolu gecelerin startını vermişti.

HER HAFTA CANLI MÜZİK VAR

HER hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen ve Yaşar Dingör ile orkestrasının sahne aldığı muhteşem gecelerde restaurant hınca hınç doluyor. Lezzetli yemeklerden yerken, çalan müzik ve hoş sohbet eşliğinde vakit geçiren davetliler, gecenin sonunda memnuniyet içinde mekandan ayrılmanın da mutluluğunu yaşıyor.

İŞLETMECİ Özgür Durmaz, Sevgililer Günü programı hakkında bilgi almak isteyenlerin veya rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 0 533 035 87 86 numaralı telefonu arayabileceklerini söyledi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.