SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aksan Kır Düğün Salonu yeni işletmecilere emanet

Bu haber 26 Mart 2024 - 7:04 'de eklendi.

Uzun yıllardır İzmir – Aydın asfaltı üzeri Yazıbaşı Mahallesi’nde hizmet veren Aksan Kır Düğün Salonu, yenilenen yüzü ve işletmecisi ile hizmet hayatına devam ediyor. Mekanda yıllardır orkestra işi yapan Ata Ay ile düğün salonunun organizasyon işini üstlenen Yaşar Ersoy, mekanı devraldı.

16 DÖNÜM arazi üzerine kurulu olan Aksan Kır Düğün Salonu’nun 200 araçlık otoparkı bulunuyor. Yemekli veya yemeksiz düğün organizasyonları yapılan mekan 900 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip ve 300 kişilik de kapalı yerimiz mevcut. İzmir-Aydın asfaltına cephe olması da ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor. Mekanı, diğer salonlardan ayıran en önemli özelliklerinden biri de turizm ruhsatlı olması. Yani düğünlerde alkol ikramı da yapılabiliyor.

50 BİN TL’YE HERŞEY DAHİL DÜĞÜN FIRSATI

MEKANI devralan Ata Ay ile Yaşar Ersoy, salondaki organizasyon ile müzik işlerini de yapmaya devam edecek. 17 yaşından bu yana müzik sektöründe yer aldığını söyleyen Ata Ay, “Piyasadaki düğün salonları 300 kişilik düğünlere 60-65 bin TL arasında fiyat veriyor. Biz de 50 Bin TL fiyat belirledik ve her şey dahil. Bunlar; orkestra, sahne ışık sistemi, kamera, fotoğrafçı, , düğün çekimi, flaş bellek, yürüyüş yolu, kırmızı halı, yer volkanı, meşale, sandalye ve sandalye arkası kuşak, yuvarlak masa, masa örtüsü, masa üstü şamdan, gelin damat masası , arka fon, dondurmalı düğün pastası, karışık kuru pasta, karışık çerez, kola, fanta, su, gelin ve damat için otelde bekleme odası (cay +kahve + meşrubat ikramımız), dron çekimi…” diye konuştu.

‘HEM ÇİFTLERE HEM DE KONUKLARINA UNUTULMAZ BİR DÜĞÜN GECESİ YAŞATACAĞIZ’

DÜĞÜN piyasasına bomba gibi düşeceklerini iddia eden Yaşar Ersoy ise, “Binlerce kişilik kır düğün salonumuz görenleri kendisine hayran bırakacak. Kır düğünü hayali kuran çiftlerimize, mekanımızda uygun fiyatlarla düğün konsepti hazırlıyoruz. Yemyeşil doğamız sayesinde hem çiftlerimiz hem de konukları güzel bir zaman geçirme imkanına sahip olacak. Geniş pistimiz hem çiftlere hem de konuklarına unutulmaz bir düğün gecesi yaşatacak. Yüzlerce konuğu ağırlama imkanı sunan kır düğün salonumuzun orkestrası çiftler için en güzel şarkıları seslendirecek. Çiftlerimizin dillere destan olacak düğünleri için uygun mekanı hazırlamaya çalıştık. Müthiş düğünlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.