SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akşamları soğuk olmasına rağmen doğalgaz açılmıyor!

Bu haber 10 Mart 2023 - 23:55 'de eklendi.

Türkiye genelinde tüketimi fazlalaşan doğalgaz satışları Torbalı’da da arttı. İlçede hizmet veren doğal gaz firmalarının yetkilileri, doğal gaz kullanımının ekonomik olduğunu, Torbalı’da bu enerjiye olan talebin her geçen gün arttığını söyledi. Artan faturalar nedeniyle havaların ılımaya başladığı bu günlerde doğalgaz hiç açılmıyor.

SON yıllarda tüketimi hızla artan ve ülkenin pek çok kentinde enerjisinden yararlanılan doğalgaz kullanımı Torbalı’da da arttı. Satışların önceki yıllara göre daha iyi olduğunu ve bu rakamların önümüzdeki yıllarda daha da artacağını belirten firma yetkilileri, faturaların da yüksek gelmesinden vatandaşların çok dertli olduğunu söylediler.

FİRMA yetkilileri doğal gaza talebin arttığını belirterek müşterilerinden en sık duydukları şikâyetleri, sebepleri ile birlikte açıkladı. Taşeron olarak hizmet veren ve kayıtları bulunmayan tesisatçılar nedeniyle müşterilerin problem yaşadıklarını aktarırken bunun önüne geçebilmek için iyi araştırma yapılması gerektiğini vurguladı.

AKŞAMLARI SOĞUK OLMASINA RAĞMEN DOĞALGAZI YAKMIYORLAR

AYRICA artan faturalar nedeniyle vatandaşların zor durumda kaldıklarını da söyleyen firma yetkilileri, havaların ılımaya başladığı bu günlerde, akşamları soğuk olmasına rağmen doğalgazı açmadıklarını ve faturayı düşürmeye çalıştıkları kaydedildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.