SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na damga vurdular!

Bu haber 19 Şubat 2022 - 0:22 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, Torbalı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda büyük bir başarıya imza attı.

TORBALI Sema Karhan Anadolu Lisesinde gerçekleşen ve büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvada, 5/B sınıfından öğrencisi Enes Kuşçu, Pentago alanında hiç set vermeden turnuva rekoru kırarak tüm rakiplerini yenip ilçe 1.’si oldu.

5/A’DAN Ahmet Faruk Koç ilçe 2.si, 6/B’den Elif Yıldırım ilçe 4.sü, 8/C’den Merve Kuyebakan ilçe 4.sü oldu. Enes Kuşçu isimli öğrencileri ise ilçemizi temsilen il turnuvasında katılmaya hak kazandı.

OKUL Müdürü Mustafa Er, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizi ve onları turnuvaya hazırlayan Sosyal Bilgiler hocamız Bilal Pektezel’i yürekten kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.