SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akar Kasap’ta kurbanlık satışları başladı

Bu haber 14 Haziran 2022 - 21:24 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Akar Kasap’ın çiftliğinde yetişen kurbanlıklar satışa sunuldu. Hisse satışlarının olduğunu söyleyen işletmeci Fikri Akar, kesim ve paylamanın ise ücretsiz olduğunu aktardı.

BESİLİ danaların satışlarındaysa yoğun talep yaşanıyor. Akar, “Müşterilerimizle pazarlık bittikten sonrada Kurban Bayramına kadar hayvanların beslenmesi ve bakımını yapmaktayız. Bayrama kadar aldığı kurbanlığa bakacak yeri olmayanları çiftliğimize bekliyoruz” diye konuştu. Bir hissenin en az 50 kilogramdan başladığını kaydeden Fikri Akar, kendine kurban kesecek ortak kişiler bulamayan vatandaşlara da hisse satışı yaptıklarının altını çizdi.

KESİLİP, PARÇALANIP, HİSSELERE BÖLÜNEREK MÜŞTERİLERİMİZE TESLİM EDİYORUZ

KURBANLIK hayvanlar uzman veteriner nezaretinde satışa sunduklarını belirten Fikri Akar, “Temiz bir ortamda yetiştirilen büyükbaş hayvanlar, hijyenik ortamda İslami şartlara uygun bir şekilde kesilip, parçalanıp, hisselere bölünerek müşterilerimize teslim ediyoruz” dedi. Kurbanlıkların kesimini profesyonel usta kasaplar tarafından yapıldığını kaydeden deneyimli kasap, kurbanlıkları kendi arazilerinde yetiştirdiği tamamen doğal olan yemler ile beslediklerini anlattı.

HER ADIMI PROFESYONELCE YÖNETİLİYOR

RANDEVU sistemiyle vatandaşlara verilecek kurban kesim hizmeti, bayramın birinci ve ikinci günü Fikri Akar’a ait çiftlikte yer alan kurban kesim alanında gerçekleştirilecek. Fikri Akar, kurban alımından itibaren misafirlerine adım adım profesyonel bir hizmet sunuyor. Kurbanlıklarını kendisi seçen kurban sahipleri daha sonrasında bir numara veriliyor. Böylece kurbanlığın hiçbir şekilde karışmaması için hayvanın kulak küpesine numarası işleniyor. Fikri Akar İletişim: 0 542 531 51 46

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.