SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akar Kasap, dana sucuk ve dana kıymayı 299 TL’ye satışa sunuyor

Bu haber 30 Aralık 2023 - 0:43 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren ilçenin köklü kasabı Akar, yılbaşına özel büyük kampanya başlattı.

3 GÜN sürecek olan kampanya kapsamında Dana Kıyma ve Dana Sucuk 299 TL’ye satışa sunuldu. Bugün başlayan ve 31 Aralık akşamı sona erecek olan kampanyanın büyük ilgi görmesini beklediklerini söyleyen işletmeci Fikri Akar, tüm Torbalı halkını beklediklerini dile getirdi.

KENDİ çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanları müşterilere ulaştıran ve lezzetli etleriyle ün salan Akar Kasap’ın yılbaşına özel düzenlediği ve üç gün sürecek kampanya hakkında bilgi veren işletmeci Fikri Akar, “Herkes et yiyebilsin diye her şeyin zamlandığı bu günlerde biz de elimizi taşın altına koyduk. En fazla tüketilen iki et grubu olan kıyma ve sucukta büyük indirim başlattık. Dana eti ve dana kıymayı 299 TL’ye satışa sunduk. Daha ilk günden büyük ilgi görüyoruz. Halkımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.