SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Akar Et Mangal Döner Salonu Sadık İleri’de açıldı

Bu haber 30 Temmuz 2021 - 2:34 'de eklendi.

Adı Torbalı ile özdeşleşen ve verdiği kaliteli hizmet ile vatandaşların gönlünde taht kuran Akar Kasap, mangal ve döner salonu açtı. Sadık İleri Bulvarı üzerindeki kasap dükkanının karşısında açılan Akar Et Mangal Döner Salonu’nda kasap dükkanından temin edilen antrikot, t-bone, bonfile, pirzola, külbastı, çöp şiş, adana ve beyti mangal kömüründe pişirilecek. Dileyen müşteriler mekanda sipariş ettikleri yemekleri yiyebilecekken, isteyen müşteriler 856 15 45 numaralı telefonu arayarak evlerine servis edebilecek.

TORBALI, AKAR’I ÇOK SEVDİ

Akar Et Mangal Döner Salonu sahibi Fikri Akar, “Mekanımız oldukça nezih ve ferah bir işletme oldu. Müşterilerimiz için her ayrıntıyı düşündük. Kasap dükkanımızdan elde ettiğimiz leziz etleri vatandaşlarımıza sunacağız. Yıllardır Torbalı halkına nezih kasabımızdaki ürünlerden satıyoruz ve ilçe halkı da gösterdiğimiz bu özverili çalışmalarımızı karşılıksız bırakmayarak tercihini Akar Kasap’tan yana kullandı. Biz de hizmet sektöründe ilçede çığır açmak ve vatandaşlarımızın güvenini göstereceğimiz bu yeni mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

UYGUN FİYATA KİLO İLE ET PİŞİRİMİ

Çiçeği burnunda firmada açılışa özel kampanyalar da mevcut. Kilo ile et pişirimi yaptıklarını da söyleyen Fikri Akar, “Uygun fiyata müşterilerimizin etlerini pişirip teslim ediyoruz. Bu kampanya sadece kilo ile et için geçerli değildir. Tüm ürünlerimizde açılışa özel kampanyalarımız vardır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.