SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’ye Torbalı’da yoğun katılım

Bu haber 24 Nisan 2023 - 7:36 'de eklendi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’ye katılımlar devam ediyor. Bugün de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen rozet töreni ile onlarca vatandaş AK Parti’ye üye oldu.

AYRANCILAR ve Bahçelievler’de yaşayan vatandaşların rozetlerini AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, İlçe SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ taktı. Rozet törenine İlçe Yöneticileri de eşlik ettiler.

TEK HEDEFİMİZ 2023

TÜRKİYE yüzyılı hedefiyle seçime odaklandıklarını belirten AK Parti Torbalı SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “AK Parti olarak 14 Mayıs seçimlerine kilitlenmiş durumdayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti’nin 21 yıllık iktidarında ülkemize ve ilçemize kazandırdığı yatırım, eser ve hizmetlerin devamı için Torbalılı hemşehrilerimiz de sağ olsunlar partimize üye olarak destek veriyorlar. Yeni katılımlarla gücümüze güç katmaya devam ediyoruz” dedi.

ÜYE REKORU KIRILDI

AK PARTİ’NİN Torbalı’da en fazla üyeye sahip siyasi parti olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “AK Parti kurulduğu günden bu yana Torbalılı hemşehrilerimizin büyük desteğini alıyor. Bu destekle beraber her seçimde Torbalı’da birinci parti oluyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalar ve partimize katılımları da göz önüne aldığımız zaman 14 Mayıs seçimlerinde de birinci parti olacağımız ortada. Türkiye Yüzyılı hedefiyle sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği yine Torbalı’dan vereceğiz. Partimize gelerek üye olan sevgili hemşehrilerimi bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.