SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’ye köylerde coşkulu karşılama

Bu haber 03 Nisan 2023 - 6:02 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında köylere çıkarma yaptı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar ve parti yöneticilerinin katıldığı ziyaret oldukça coşkulu geçti.

DEMİRCİ, Yoğurtçular ve Yeşilköy’de vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Onurlu bir duruş, inanmış bir yürek, adanmış bir aşkla; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayıs zaferine ve büyük Türkiye idealine yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN KARARI BELLİ

TORBALI halkının 14 Mayıs’a hazır olduğunu ifade eden AK Parti SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “Yaptığımız saha çalışmalarında net bir şekilde görüyoruz ki Torbalı halkı kararını vermiş durumda. Köylerimizle, mahallelerimizle, beldelerimizle bizler 14 Mayıs’a hazırız. Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği Torbalı’dan vereceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.