SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

AK Parti’li Yüğrük’ten teşekkür

Bu haber 22 Ocak 2024 - 1:56 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın adaylık açıklamasına katılan çok sayıda Torbalılı vatandaşa teşekkür eden İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Biz İzmir’iz, başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, teşkilat mensuplarına ve Torbalı halkına teşekkür ederek, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Hamza Dağ’ı geçtiğimiz hafta Torbalılı hemşehrilerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatımız ile birlikte Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladık.

BİZLERİ her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmayan kıymetli Torbalı’lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biz İzmir’iz, başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

GÖRMEZ: İZMİR HAZIR, BİZ HAZIRIZ

AK PARTİ İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ı karşılamaya gidenler arasında önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız sayın Hamza Dağ’ı teşkilatlarımız ve hemşehrilerimiz ile birlikte Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkulu bir şekilde karşıladık. İzmir hazır, biz hazırız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.